Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

TILBUD I ØVRIGT

GRATIS OPBEVARING AF DIN VOGN …

Camperer du hos os i f. eks. bededagsferien, Kristi himmelfartsferien, pinsen, eller anden periode (udenfor sæson A, B eller C), kan du gratis have din vogn stående mellem weekenderne. Dette skal dog oplyses ved booking, således at vi kan lukke enheden af i hele perioden.

ER DU IKKE TIL ET LÆNGEREVARENDE FORHOLD …

MEN heller ikke til sådan en enkelt nat, så har vi besluttet, også i 2023 fortsat at tilbyde et antal FLEXI Pladser i forårs- og eller efterårssæsonen.

FLEXI Plads er for dig, der ønsker at have vognen stående i perioden 28.4. – 23.6. og- eller 12.8. – 10.9.2022 og alene betale pladsleje, og overnatningsgebyr pr. person for de dage hvor enheden benyttes, samt selvfølgelig elforbrug… Bookes efter først til mølle princippet via mail … …

NB. Der opkræves ved booking kr. 1.000,00 og dette beløb henstår som garanti, og tilbagebetales ved sæsonafslutning. Man melder således sin ankomst i INFO hver gang man kommer ud for at overnatte, og der afregnes overnatning pr. person, pladsleje- og elforbrug pr. ophold inden man forlader pladsen. 

For flexpladser gælder sæsonbetingelser

SPAR TID OG PENGE VED ONLINE BOOKING… 

Da vi hylder “Noget for noget” princippet, og gerne gi’r noget for ekstra tid til at yde service til dig, og de øvrige gæsterne her på pladsen, kan du ved at booke Online på auningcamping.dk spare bookinggebyr, opnå den bedste pris, tilkøbe billetter til Djurs Sommerland med rabat, og oveni få gratis adgang til Auning badet.

MEN … Du tænker sikkert allerede “besværligt” SÅ derfor har vi gjort det nemt for dig, så KLIK HER og beregn helt automatisk bedste pris.

KOM OG OPLEV STEMNINGEN HER…  Du behøver ikke være medlem af DCU, FDM, DK Camping klub, Back to nature, DCK eller lignende brugerorganisationer, eller for den sags skyld have et campingpas eller købe rabatkort hos hverken ACSI, ADAC eller andre, for at få den bedste overnatningspris, for her overnatter alle til samme fair pris

Rabatter kan ikke kombineres mellem de forskellige tilbud/pakker.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

Du er nu tilmeldt nyhedsmail

Der skete en fejl - prøv igen

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og vær blandt de første til at modtage nyheder

og tilbud fra Danmarks måske hyggeligste campingplads 😍