Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

VEJLEDNING
Til en hyggelig ferie

Vi nyder vore naturlige og bæredygtige rammer og for at vi kan nyde tiden sammen med dig 100 %, har vi lavet denne vejledning, der sikrer at vi alle at opholde os her på Djurslands Perle. 

Du er meget velkommen til at færdes rundt i pladsen på de dertil indrettede veje og stier.

Du er også velkommen til at køre på pladsen i tidsrummet 8.00 – 22.00, og du må endda køre med hele 10 km./t. MEN skulle det være så tørt, at det støver, så bedes du sænke farten af hensyn til de andre gæster. Vi lover dig, og de andre gæster, at der vil være ro på pladsen i tidsrummet 23.00 – 7.00, så din nabo og hende den lækre kan få deres skønhedssøvn. 

Får du gæster til din enhed, vil vi også gerne hilse på dem, så de bedes lige melde deres ankomst i INFO, og ankommer de mens der er lukket, så kigger de bare ind i INFO efterfølgende. Gæster afregnes med kr. 25,- pr. person, og de er meget velkommen til at benytte pladsen udenfor bom til at parkere på.

Servicebygningen som ikke kræver brug af mønter eller kort er åben hele døgnet. Dog er der lukket for bad i tidsrummet 11.00 – 14.00 når der pågår “rengøring”! Og det er helt okay at tænke på den næste gæst og derfor bruge varmt vand med omtanke, samt aflevere faciliteter som man selv ønsker at modtage dem.

Strøm til ovn- og microovn i udekøkkener tændes på kontakt på væggen og SKAL slukkes igen efter brug, af hensyntil sikkerhed for børnene.

NB. Familierum er alene et FAMILIEBADERUM hvor sko placeres udenfor, og det er forbeholdt småbørnefamilier, hvor hele familien kan bade på en gang, og derved sikre bedre kapacitet i de normale bruserum i herre- og dameafdelingen..

Det rum der er Handicaptoilet/FAMILIEBADERUM er 100% parfumefrit, hvorfor her ikke kan benyttes nogle former for produkter der indeholder parfume.

Affald sorteres således;
Madaffald (uden emballage) i dertil markeret beholder.
Øvrigt husholdningsaffald i dertil markeret beholder.
Aviser og papir (der IKKE har været i direkte kontakt med fødevarer) i dertil markeret beholder.
Øl, sodavandsdåser og øvrige aludåser i dertil markeret beholder.
Glasflasker, samt øvrigt glas i dertil markeret beholder.
Blød plast i dertil markeret beholder.
Hård plast i dertil markeret beholder.
Øvrigt metal i dertil markeret beholder.
Rester fra kulgrill i dertil markeret beholder.
Batterier afleveres i INFO.

ANDET AFFALD OG STORSKRALD (Grill, stole, gulvtæpper, gulve m.m.) fjernes ved egen foranstaltning. Vi kan henvise til nærmeste genbrugscentral i Drammelstrup. ellers du kan lave aftale herom i INFO mod et gebyr der besluttes ud fra mængde…

Forlystelsesarealet (hoppepuder mv.) er åbent i tidsrummet 9.00 – 21.00 (ydersæson kl. 20.00 eller mørkets frembrud), men ikke når der er vådt/regner, og der må meget gerne hoppes med strømpesokker eller bare fødder, så sko sættes i sandet ved hoppepuder. I perioder hvor dug/mørke falder tidligere vil område lukke tidligere.

Øvrigt legeareal er åbent i tidsrummet 8.00 – 22.00 (Dog ikke åbent efter mørkets frembrud).

Boldspil på ”boldbanen” samt i pladsen er tilladt med bløde skumbolde! INFO kan anvise areal udenfor pladsen til boldspil med øvrige typer bolde, frisbee mv.…

Kæledyr der kan lide andre mennesker omkring sig, og til enhver tid er i snor, eller indhegning er meget velkommen (gratis) på pladsen, og skulle de være uheldige på vej ud på lufteturen, så klarer du selvfølgelig oprydningen efter dem.

Vi tilbyder at tænde grill for dig i Bar’ Hyggelig for kun kr. 35,- Du bestiller dette i INFO.

Du er også velkommen til at benytte din egen grille ude på enheden, bare det ikke er en engangsgrill, da vi har dårlige erfaringer (læs brandøvelser) hermed, og venligst sæt evt. grillstarter i grillen, og ikke på plænerne.

NB. Vi driver campingpladsen som en servicefunktion, men beder dig respektere, at vi også er en forretning, hvorfor medbragte drikkevarer på fællesfaciliteterne købes i i shoppen eller i Bar’ Hyggelig .

Skulle du have akut behov for at køre i tidsrummet 22.00 – 8.00 ifm. lægebesøg eller lignende, kan det ske ved at trille stille hen mod bommen, og denne vil så åbne for udkørsel. Skulle der være behov for at få ambulance ind ringes på nødtelefon, eller bil køres ned sombeskrevet ved udkørsel, så ambulance kan komme ind.

Venligst medbring evt. udleveret adgangskort ved afregning, så bytter vi det med en udkørselskode.

Husk venligst på, at vi vil gøre alt, for at du får et dejligt ophold her, da vi mener, at intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet, og det umulige klarer vi, mens du venter, mens miraklerne kan tage lidt længere tid…

-lig hilsen Campingfatter & Co.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

GREENSTAY

Miljø certificeret

GÆSTERNE

giver deres vurdering

PRISER

på en hyggelig ferie

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning