Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

VORES GÆSTER SIGER...

TAK for dig!

Med ydmyghed og selvfølgelig stolthed, over at Dreamteamet her leverer varen, kan vi fremvise denne fine udmærkelse. FAKTA: Travelers’ Choice anerkender virksomheder, der får konsekvent gode anmeldelser. Vindere af Travelers' Choice-pris er blandt de 10 % bedste af verdens virksomheder på Tripadvisor, der konsekvent leverer god service, der afspejles i gæsternes anmeldelser. Har du lyst til at hjælpe os, og potentielle gæster her, så kan du gi' din anmeldelse ved at klikke herunder.

Her kan du læse, hvad vores dejlige gæster mener du skal vide om CAMP DJURSLAND – AUNING CAMPING… Som f. eks. denne tilbagemelding fra Teddy Nybro efter et ophold her 22. – 25. juli 2021

Til at starte med skal det siges at vores familie er amatør campister, dette er første gang i over 10 år vi har overnattet på en camping plads i telt, så vi har ikke rigtig nogen sammenligningsgrundlag med andre moderne campingpladser.

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn i alderen 4 og 7. og at det blev Auning campingplads er ren og skær tilfældighed da vi skulle bruge et sted at overnatte i 3 dage og de var de første der poppede op på gps’en

Dermed var overraskelsen des mere positivt da man lander på sådan en fin og rolig plads som der bliver drevet der.

Vi kan kun tilslutte os de andre kommentarer om børnevenlighed og god ro og orden.

Toilet og -badfaciliteterne var så vidt jeg forstår nyrenoveret og fine, samtidigt med at de sørgede for god rengøring.

Personalet virker afstressede og overskudsagtige (selvom jeg er sikker på i denne tid, at der var mere end rigeligt at lave) hvilket smitter af på gæsterne så den generelle stemning på pladsen er rolig og afslappet.

Folk var gode til at overholde at kl 23 var der ro, og man accepterede leg og larm fra børn om dagen uden sure miner (fantastisk)

Der er en hyggelig lille bar med fadøl 🙂 (vigtigt) dog kun med Tuborg og Tuborg classic 🙁 (Som var Royal) 😉 Kunne godt udvides til et par stykker mere

Som andre nævner er det en lille campingplads, hvor der er styr på de basale ting. så hvis man ikke kræver swimmingpool, fitness center m.m. af den slags er det, så vil jeg klart anbefale denne campingplads.

Campingpladsen ligger dejlig uforstyrret inde i Auning by, så der er kort gåtur til indkøbsmuligheder.

Det skal da også lige nævnes at det er muligt at bestille morgenbrød hos den lokale bager som personalet har klar til én kl. 8.00 dagen efter (super service)

Desuden er der kort kørsel til mange seværdigheder på hele Djursland

NYHEDER

I forlængelse af de 2 sidste års kæmpe renoverings- og nybygningsprojekt, og færdiggørelse af de sidste rum i servicefaciliteterne tager vi lige en “slapper” (eller noget) … Så det der kommer til at ske til 2023 sæsonen bliver generel vedligehold, og så (om muligt) levering af endnu bedre værtskab, som jeg senere vil løfte sløret for hvordan kan lade sig gøre.

I forbindelse med vores fortsatte arbejde med bæredygtighed, og vores miljøcertificering er der i 2022 udlagt biodiversitetsområder rundt i pladsen, og vi har også opgraderet med nyt udstyr, og etableret 17 nye kablede WiFi access points rundt i hele pladsen, så du bedre kan være online (mens du er offline), så vi er helt sikre på, at vi igen i år, kan overraske dig positivt med et Greenstay ophold herude i skoven midt i byen, på Danmarks måske hyggeligste campingplads, hvor vi for øvrigt også har etableret #DestinationCharging (22KW ladere til din elbil)! … Disse ladere (der er placeret foran INFO), vil kunne tilgås via MONTA APP, og der er sat tidsbegrænsning på, men der kan lades i hele 3 timer (eller i hele10 timer i tidsrummet 22.00 – 08.00).

Vi har ligeledes udviklet på udvalget i Bar’ Hyggelig, så det vil være muligt at bestille Gin Hass.

Vi glæder os bare (igen) helt vildt til at vise jer vores hyggelige plads og rene faciliteter til den kommende sæson 🤓

AIK udvider igen, og tilbyder nu også PADEL for alle – Se mere om Aunings nye PADEL Bane her

AKTIVITETER

Henover sæsonen afholder vi forskellige hyggelige arrangementer, så som den årligt tilbagevendende sommerfest torsdag uge 29, som du kan fornemme stemningen fra (trods fotografen stod ½ på hovedet) … Og nedenfor kan du se hvilke arrangementer der er i pipelinen, for igangværende sæson, og skulle de tiltale dig, anbefaler vi, at du deltager og bliver en del af hyggen i dejligt selskab i naturlige rammer.

11marAll Day12Mød os til fødselsdagsfest i Nordjylland

22apr10:0018:00Sæsonpladserne kan opbygges

23apr10:0018:00Sæsonpladserne kan opbygges

28apr12:00Sæsonstart

29apr8:0010:00Vi inviterer …Sæsonstart

20jul18:0022:30JUBILÆUMSFEST

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

GREENSTAY

Miljø certificeret

PRISER

på en hyggelig ferie

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning