Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

AKTIVITETER

Henover sæsonen afholder vi lidt hyggelige arrangementer. Se hvilke arrangementer der er i pipelinen nedenfor, og skulle de tiltale dig, anbefaler vi, at du deltager og bliver en del af hyggen i dejligt selskab i naturlige rammer. 

Følg gerne Bar’ Hyggelig, da vi kan finde på at lave sporadiske arrangementer her.. 

18jul18:0022:30SOMMERFEST

07sep19:0022:30Sæsonafslutning

Rettelser til nedenstående video af 2022; 

Ved ankomst udenfor åbningstid i INFO benyttes selvbetjeningsterminal, der er placeret på væggen til venstre for INFO & SHOP

Det er ikke længere muligt at bestille/betale pizza i Bar’ Hyggelig, da de lokale pizzariaer er holdt med at levere ud, men pizza kan hentes 800 meter fra pladsen.

 

TAK for dig!

Med ydmyghed og selvfølgelig stolthed, over at Dreamteamet her leverer varen, kan vi fremvise denne fine udmærkelse. FAKTA: Travelers’ Choice anerkender virksomheder, der får konsekvent gode anmeldelser. Vindere af Travelers' Choice-pris er blandt de 10 % bedste af verdens virksomheder på Tripadvisor, der konsekvent leverer god service, der afspejles i gæsternes anmeldelser. Har du lyst til at hjælpe os, og potentielle gæster her, så kan du gi' din anmeldelse ved at klikke herunder.

NYHEDER

I forlængelse af mange års kæmpe renoverings- og nybygningsprojekter, og færdiggørelse af de sidste rum i servicefaciliteterne tager vi lige en “slapper” (eller noget), men kan love at vi (om muligt) leverer endnu bedre værtskab fremadrettet, da Tina alias #hendedenlækre fremover er en fast del af dreamteamet.

I forbindelse med vores fortsatte arbejde med bæredygtighed, og vores miljøcertificering er der udlagt biodiversitetsområder rundt i hele pladsen, og vi har også opgraderet med nyt udstyr, og etableret 17 nye kablede WiFi access points rundt i hele pladsen, så du bedre kan være online (mens du er offline), så vi er helt sikre på, at vi igen i år, kan overraske dig positivt med et Greenstay ophold herude i skoven midt i byen, på Danmarks måske hyggeligste campingplads, hvor vi for øvrigt også har etableret #DestinationCharging (22KW ladere til din elbil)! … Disse ladere (der er placeret foran INFO), vil kunne tilgås via MONTA APP, og der er sat tidsbegrænsning på, men der kan lades i hele 3 timer (eller i hele 10 timer i tidsrummet 22.00 – 08.00).

Det er også muligt at lade på enheden med “mormorlader” … 

Vi har ligeledes udviklet på udvalget i Bar’ Hyggelig, så det vil være muligt at bestille Gin Hass mv.

Vi glæder os bare (igen) helt vildt til at vise jer vores hyggelige plads og rene faciliteter til den kommende sæson 🤓

AIK udvider igen, og tilbyder nu også PADEL for alle – Se mere om Aunings nye PADEL Bane her

Auning By udvikler i 2023 med Discgolf i byparken, og arbejder på at etablere fodboldgolf ved Idrætscenteret. Følg med her.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

GREENSTAY

Miljø certificeret

PRISER

på en hyggelig ferie

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.