Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

TAK for dig!

Med ydmyghed og selvfølgelig stolthed, over at Dreamteamet her leverer varen, kan vi fremvise denne fine udmærkelse. FAKTA: Travelers’ Choice anerkender virksomheder, der får konsekvent gode anmeldelser. Vindere af Travelers' Choice-pris er blandt de 10 % bedste af verdens virksomheder på Tripadvisor, der konsekvent leverer god service, der afspejles i gæsternes anmeldelser. Har du lyst til at hjælpe os, og potentielle gæster her, så kan du gi' din anmeldelse ved at klikke herunder.

VORES GÆSTER SIGER...

Her kan du læse, hvad vores dejlige gæster mener du skal vide om CAMP DJURSLAND – AUNING CAMPING… Som f. eks. denne tilbagemelding fra Teddy Nybro efter et ophold her 22. – 25. juli 2021

Til at starte med skal det siges at vores familie er amatør campister, dette er første gang i over 10 år vi har overnattet på en camping plads i telt, så vi har ikke rigtig nogen sammenligningsgrundlag med andre moderne campingpladser.

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn i alderen 4 og 7. og at det blev Auning campingplads er ren og skær tilfældighed da vi skulle bruge et sted at overnatte i 3 dage og de var de første der poppede op på gps’en

Dermed var overraskelsen des mere positivt da man lander på sådan en fin og rolig plads som der bliver drevet der.

Vi kan kun tilslutte os de andre kommentarer om børnevenlighed og god ro og orden.

Toilet og -badfaciliteterne var så vidt jeg forstår nyrenoveret og fine, samtidigt med at de sørgede for god rengøring.

Personalet virker afstressede og overskudsagtige (selvom jeg er sikker på i denne tid, at der var mere end rigeligt at lave) hvilket smitter af på gæsterne så den generelle stemning på pladsen er rolig og afslappet.

Folk var gode til at overholde at kl 23 var der ro, og man accepterede leg og larm fra børn om dagen uden sure miner (fantastisk)

Der er en hyggelig lille bar med fadøl 🙂 (vigtigt) dog kun med Tuborg og Tuborg classic 🙁 (Som var Royal) 😉 Kunne godt udvides til et par stykker mere

Som andre nævner er det en lille campingplads, hvor der er styr på de basale ting. så hvis man ikke kræver swimmingpool, fitness center m.m. af den slags er det, så vil jeg klart anbefale denne campingplads.

Campingpladsen ligger dejlig uforstyrret inde i Auning by, så der er kort gåtur til indkøbsmuligheder.

Det skal da også lige nævnes at det er muligt at bestille morgenbrød hos den lokale bager som personalet har klar til én kl. 8.00 dagen efter (super service)

Desuden er der kort kørsel til mange seværdigheder på hele Djursland

NYHEDER

I forlængelse af sidste vinters kæmpe renoverings- og nybygningsprojekt i herre, dame og køkkenafdelingen, er tiden nu kommet til vaskehuset, samt det gamle handicap toilet der ombygges til parfumefrit kombineret handicap/familiebaderum.

Derudover har vi, i forbindelse med vores fortsatte arbejde med bæredygtighed, og vores miljøcertificering udlagt flere biodiversitetsområder rundt i pladsen, samt i gang med at etablere en ny “værdicentral” (læs affaldssortering), og vi har også opgraderet med nyt udstyr, og etableret 17 nye kablede WiFi access points rundt i hele pladsen, så du bedre kan være online (mens du er offline), så vi er helt sikre på, at vi igen i år, kan overraske dig positivt med et Greenstay ophold herude i skoven midt i byen, på Danmarks måske hyggeligste campingplads, hvor vi for øvrigt også har etableret #DestinationCharging (22KW ladere til din elbil)! … Disse ladere (der er placeret foran INFO), vil kunne tilgås via MONTA APP, og der er sat tidsbegrænsning på, så der kan maksimalt lades i 3 timer (eller i hele tidsrummet 22.00 – 08.00), for at tilgodese flest mulige gæster.

Vi har ligeledes udviklet på udvalget i Bar’ Hyggelig, da vi har indgået en samarbejdsaftale med Pindstrup Pizza så det fremover vil være muligt for gæster i Bar’ Hyggelig at bestille, betale og få leveret lækre pizza, pizza sandwich, pizzaruller, pita, salater, samt hjemmelavede burgere og grillretter.

Vi glæder os bare (igen) helt vildt til at vise jer vores opgraderede plads og faciliteter til den kommende sæson 🤓

AIK udvider igen, og tilbyder nu også PADEL for alle – Se mere om Aunings nye PADEL Bane her

AKTIVITETER

Henover sæsonen afholder vi forskellige hyggelige arrangementer, så som den årligt tilbagevendende sommerfest torsdag uge 29, som du kan fornemme stemningen fra (trods fotografen stod ½ på hovedet) … Og nedenfor kan du se hvilke arrangementer der er i pipelinen, for igangværende sæson, og skulle de tiltale dig, anbefaler vi, at du deltager og bliver en del af hyggen i dejligt selskab i naturlige rammer.

22apr10:0018:00Sæsonpladserne kan opbygges

23apr10:0018:00Sæsonpladserne kan opbygges

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

GREENSTAY

Miljø certificeret

PRISER

på en hyggelig ferie

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X