Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

ÅBNINGSTIDER
I INFO & SHOP

Sæson 2024 starter 25. april klokken 12.00 og helt frem til 8. september klokken 12.00 glæder vi os til at levere ♥- lige oplevelser til dig. 

Danmarks måske hyggeligste campingplads er en mindre plads, med deraf også begrænsede menneskelige ressourcer, så er vi ikke ved telefonen, når du ringer, så håber vi, at du vil lægge en besked i stedet for at prøve flere gange. Og har du ringet om morgenen, middag eller først på eftermiddagen, vil vi typisk ringe tilbage mellem 16.00 – 18.00 når Dreamteamet igen har bemandet INFO.

Du kan også kontakte os på SMS, mail eller messenger via “brug for hjælp” funktionen i bunden af skærmen, og Campingfatter vil så besvare dig, så snart han har mulighed for dette.

Er din forespørgsel vedrørende beregning af priser, eller booking af plads eller udlejningsenhed, henviser vi til at du benytter onlinebooking der er åbent 24-7 og det er også her, at du får den bedste pris, og de bedste vilkår.

Ankomst til bestilte enhedspladser er fra klokken 12.00 (og inden 21.55). Ankommes udenfor åbningstid følges vejledning der modtages på mail aftenen før ankomst. 

I lavsæsonen afregnes på afrejsedagen senest klokken 10.00 og afrejses senest klokken 12.00 medmindre der er tilkøbt senere afrejse (kl. 16.00) for kr. 75,00

Ankomst til bestilte udlejningsenheder er fra klokken 16.00 (medmindre der tilkøbes tidligere ankomst), som så er fra klokken 14.00. 

Udlejningsenheder afregnes- og afrejses senest klokken 10.00 medmindre der tilkøbes senere afrejse. (kl. 12.00) for kr. 125,00

Vi har i 2023 installeret nummerpladescanner til adgangskontrol, så har du booket kører du stille ind mod bommen, og indenfor den sidste meter vil bommen starte med at åbne for dig, og du registreres også automatisk som ankommet, og systemet sender SMS med link til din personlige gæsteportal. Her finder du alle nødvendige oplysninger for en hyggelig ferie. På oversigtskort i gæsteportal vil dit enhedsnummer være markeret efter din nummerplade er scannet første gang, så du kan se hvor dit tildelte enhedsnummer er beliggende.  

Ankommer du med egen enhed, udenfor åbningstid i INFO & Shop, bedes du parkere på areal til højre for indkørselsbommen, og derefter gå til selvbetjeningsskærm på væggen ved siden af INFO, for booking, betaling- og check-in!

 

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

GREENSTAY

Miljø certificeret

GÆSTERNE

giver deres vurdering

PRISER

på en hyggelig ferie

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.