Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

FIND DIN PRIS

SPAR TID OG PENGE VED ONLINE BOOKING… Da vi hylder “Noget for noget” princippet, og gerne gi’r noget for ekstra tid til at yde service til dig, og de øvrige gæsterne her på pladsen, kan du ved at booke Online på auningcamping.dk spare bookinggebyret og samtidig opnå den bedste pris, tilkøbe billetter til Djurs Sommerland med rabat, og oveni få gratis adgang til Auning badet under dit ophold.

MEN … Du tænker sikkert allerede “besværligt” SÅ derfor har vi gjort det rigtig nemt for dig, så KLIK HER og beregn helt automatisk bedste pris.

I onlinebooking er det eneste du skal for at opnå bedste pris, at klikke din rejseperiode på datoerne i kalender, og trykke søg så kommer alle enhedstyper. Derefter klikker du book ud for den enheder du ønsker, og udfylder de resterende felter/faner.

NYHED

Nu kan du vælge specifikt nummer (såfremt det er ledigt), ved at vælge nummeret direkte på oversigtskortet ved onlinebooking. Vælges dette aktiveres tilkøbet garanteret enhedsnummer 😉 

Tilkøbes garanteret enhedsnummer, vil det (for teltvogne- og weekendhytter) altid være med forbehold, og kan vi fysisk ikke levere den valgte enhed, refunderes tilkøbet, men vi vil altid gøre alt hvad der er os muligt for at du får den enhed du vælger, men forbeholder os dog retten til i travle perioder, at optimere og derved tildele en tilsvarende enhed, og det betalte tillæg vil så blive refunderet (modregnet ved afrejseafregning). 

Nyt. Systemet vil nu automatisk komme med alternativ billigere periode (indenfor 14 dage), samt alternativ såfremt der ikke er ledigt i forespurgte periode. Alternativ periode vil altid være ud fra samme opholdslængde som du søgte på. 😉

OBS… Stationære campingvogne og komforthytte kan i sæson A, B og C alene lejes på ugebasis med ankomst lørdag. Så for disse enheder skal ankomstdato sættes til lørdag, og for alle udlejningsenheder gælder, at den i prislisten viste pris er ekskl. personer. Den i onlinebooking viste pris er inkl. 1 person, og ekstra personer- og tillæg beregnes ved booking, og det er således alene elforbrug der afregnes udover den pris der betales online. Dette for at sikre at du alene betaler for det antal personer I er, og ikke hvor mange der kan være!

NB. Ønsker du ikke at booke/betale online, kan du booke enhedsplads (ikke udlejningsenheder) via mail eller alternativ via telefon, men ved denne løsning er der så selvfølgelig ikke de fordele, som findes ved onlinebooking, og der tillægges et bookinggebyr på kr. 75,00 ved booking via telefon eller mail.

SÆSON A

6.7. – 26.7.

SÆSON B

29.6. – 5.7. & 27.7. – 2.8.

SÆSON C

3.8. – 9.8.

SÆSON D

25.4. – 28.6. & 10.8. – 8.9.

Det siger vores dejlige gæster...

Skøn campingplads, hvor man virkelig kan slappe af. Et rigtig godt sted for alle aldersgrupper – store som små. Vi havde vores to børnebørn med på 5 og 10 år og begge hyggede sig. Andreas på 10 år syntes, det var fantastisk at gå hen på Bar´ Hyggelig om aftenen, så han kunne få varm cacao med flødeskum. Campingpladsen er indrettet, så man er helt tryg ved at lade, også små børn løbe op til legepladserne. Markus på 5 år har et handicap, som der selvfølgelig skal tages hensyn til og det gjorde alle på campingpladsen. Markus blev modtaget med åbne arme og forståelse. Tusind tak til “Campingfatter”, Tina (“min pige”) Ida, Peter og alle jer andre på Djurslands bedste campingplads, for nogle dejlige dage hos jer. Skrevet af Linda Klarskov – juli 2020

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

GREENSTAY

Miljø certificeret

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.