Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

FIND DIN PRIS

Vi har besluttet at vi pr. 6. august overgår til lavsæson (prissæson B), så du vil i onlinesystemet opleve, at prisen er lavere end det du umiddelbart ser i prislisten for perioden 6. – 12. august, MEN det regner vi med er OK  … 

SPAR TID OG PENGE VED ONLINE BOOKING… Da vi hylder “Noget for noget” princippet, og gerne gi’r noget for ekstra tid til at yde service til dig, og de øvrige gæsterne her på pladsen, kan du ved at booke Online på auningcamping.dk spare bookinggebyret og samtidig opnå den bedste pris, tilkøbe billetter til Djurs Sommerland med rabat, og oveni få gratis adgang til Auning badet under dit ophold.

MEN … Du tænker sikkert allerede “besværligt” SÅ derfor har vi gjort det nemt for dig, så KLIK HER og beregn helt automatisk bedste pris.

I bookingflowet er det eneste du skal for at opnå bedste pris, at klikke din ankomst- og afrejse dato, samt antal rejsende (og deres alder) og trykke søg. Derefter vælger du “vis alle” i enten Campingplads eller Camping udlejningsenheder (afhængig af hvad du søger efter), og så vises priserne beregnet ud fra de oplysninger, du har anført i søgning. Du kan herefter, ved at vælge en af de viste muligheder, og nemt fortsætte din online booking.

NYHED

Booker du enhedsplads til egen medbragt enhed, har du nu også mulighed for at sikre dig et specifikt nummer (såfremt det er ledigt), ved at vælge garanteret enhedsnummer som tilkøb ved  online booking, og anføre enhedsnummer i kommentarfeltet 😉 

Er det ønskede enhedsnummer ikke ledigt, vil vi selvfølgelig kontakte dig for alternativ placering inden bookingen accepteres. Skulle du være i tvivl om valg af enhedstype, så kontakt os gerne via chatfunktionen inden online booking.

OBS… Stationære campingvogne og komforthytte kan i højsæsonen alene lejes på ugebasis med ankomst lørdag. Så for disse enheder skal ankomstdato sættes til lørdag !!!

NB. Kommer den ønskede enhedstype IKKE frem i søgningen, er den optaget i den forespurgte periode, hvorfor du så med fordel kan søge en dag ad gangen, for at se om der skulle være et ledigt alternativ der passer dig!

NBB. Ønsker du ikke at booke/betale online, kan du booke enhedsplads (ikke udlejningsenheder) via mail eller alternativt telefon, men ved denne løsning er der så selvfølgelig ikke de fordele, som findes ved onlinebooking, og der tillægges et bookinggebyr på kr. 75,00 ved booking via telefon eller mail.

OBS… Stationære campingvogne og komforthytte kan i højsæsonen alene lejes på ugebasis med ankomst lørdag. Så for disse enheder skal ankomstdato sættes til lørdag, og for alle udlejningsenheder gælder, at den i prislisten viste pris er ekskl. personer som beregnes ved booking. Dette for at sikre at du alene betaler for det antal personer I er, og ikke hvor mange der kan være!

SÆSON B

29.4. – 24.6. & 13.8. – 10.9.

SÆSON D

25.6. – 1.7. & 6.8. – 12.8.

SÆSON C

2.7. – 8.7. & 30.7. – 5.8.

SÆSON A

9.7. – 29.7.

SÆSONPLADSER 2022

29.4. - 11.9.

Det siger vores dejlige gæster...

Skøn campingplads, hvor man virkelig kan slappe af. Et rigtig godt sted for alle aldersgrupper – store som små. Vi havde vores to børnebørn med på 5 og 10 år og begge hyggede sig. Andreas på 10 år syntes, det var fantastisk at gå hen på Bar´ Hyggelig om aftenen, så han kunne få varm cacao med flødeskum. Campingpladsen er indrettet, så man er helt tryg ved at lade, også små børn løbe op til legepladserne. Markus på 5 år har et handicap, som der selvfølgelig skal tages hensyn til og det gjorde alle på campingpladsen. Markus blev modtaget med åbne arme og forståelse. Tusind tak til “Campingfatter”, Tina (“min pige”) Ida, Peter og alle jer andre på Djurslands bedste campingplads, for nogle dejlige dage hos jer. Skrevet af Linda Klarskov – juli 2020

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

GREENSTAY

Miljø certificeret

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X