Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

PLADSOVERSIGT

På denne side får du et overblik over, hvordan vi har indrettet vores hyggelige plads her ude i skoven, midt i byen, samt mulighed for at se billeder og videoer fra pladsen, faciliteterne, og ikke mindst vore mange udlejningsenheder. Det du ser her, er også det du vil opleve ved ankomsten, da vi betragter det som en af vore fornemmeste opgaver, at afstemme dine forventninger til os inden du ankommer.

Ankomst til bestilte enhedspladser er fra klokken 12.00 – 21.55 og ankommes udenfor åbningstid i INFO følges vejledning der modtages på mail aftenen før ankomst. 

Ankomst til bestilte udlejningsenheder er fra klokken 16.00 – 21.55 (Der kan tilkøbes tidligere ankomst, hvilket så er fra klokken 14.00)

Har du spørgsmål til nogle af pladsens faciliteter, enheder eller andet, så tøv ikke med at sende os en forespørgsel på mail, eller via vores kontaktformular og du kan selvfølgelig booke online 24-7 her

Kh. Campingfatter & mit Dreamteam

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

OVERNATNING I HYGGELIGE RAMMER

Pak autocamperen, compingvognen eller teltet og book en plads i naturlige omgivelser, og hold ferie med familien i hyggelige rammer..

ELLER BOOK EN UDLEJNINGSENHED

Vi udlejer teltvogne og hytter på dagsbasis i hele åbningsperioden. Samlet set har vi 132 senge til udlejning, fordelt på 24 enheder af forskellig typer, så invitér bare familien, vennerne eller kollegaerne med på campingturen (også selvom de ikke selv har udstyret). 

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.