Sikkerhed

Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

SIKKERHED
- PÅ CAMPING

Vi passer ekstraordinært godt på dig i en ekstraordinær tid … 

Pladsen og alle faciliteter er alene åben for overnattende gæster, betalende besøgende til enhederne, samt for byens børn iflg. med voksne, når man f. eks. besøger BAR’ Hyggelig eller kommer for at shoppe i butikken. 

Vi (Tina) har i disse Corona tider opfundet et klemmesystem, således at vi kan sikre, at der ikke samles uhensigtsmæssig mange personer i hver facilitet, hvilket selvsagt kan give lidt ventetid udenfor, men det er alene for din sikkerhed.

Alle besøgende til pladsens enheder skal via INFO inden indgang i pladsen, hvilket betyder at der ikke kan ankomme gæster udenfor åbningstid i INFO & SHOP, medmindre enheden der skal besøges, har meldt gæster, og fået udleveret klemmer til disse. Bar’ Hyggelig er ligeledes åben, både hvad angår terrasseområdet og de indendørs faciliteter, men det er indgang via INFO såfremt man ankommer som udefrakommende, så vi kan sikre din og vores fremtid.

På Danmarks måske hyggeligste campingplads er vi selvfølgelig også opdateret på brandbekæmpelse- og førstehjælp, ligesom der selvfølgelig forefindes en hjertestarter (AED) her på pladsen.

Dette er en ekstra gratis tryghed på din ferie, da finansieringen af de årlige faste driftsomkostninger, er sponsoreret af 

Hjertestarteren er placeret i alarmskab på på terrassen ved BAR’ Hyggelig (på væggen mod opholdsstuen), og når denne fjernes vil der aktivere en optisk- og akustisk alarm, således at man i INFO ved at der er behov for hjælp, så der skal stadig ringes 112 da alarm ikke går direkte til beredskabet.

Vigtige telefonnumre

Alarm: 112

Lokal lægehus: +45 8648 4800

Tandlæge: +45 8648 1061 | +45 4051 5162

Lægevagt/skadestue visitation: +45 7011 3131

Pladsvagt: +45 9215 3397

NØDUDKØRSEL 2200 – 0800 ifm. lægebesøg eller lignende, kan ske ved at følge vejledning i velkomstfolder, og skulle der være behov for at få ambulance ind kan der ligeledes ringes på pladsens NØDTELEFON Nummer +45 9215 3397

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

CAMPINGFATTER & CO.

Byder dig velkommen

GÆSTERNE

giver deres vurdering

PRISER

på en hyggelig ferie

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

VEJRUDSIGTEN

i Auning

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X