Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

FACILITETER

Klassificering med stjerner fortæller intet om pladsens herlighedsværdi, kvalitet og endnu mindre om atmosfæren og hyggen …

Kvalitet og oplevelsen af kvalitet afhænger nemlig af øjet der ser, og oplevelsen afhænger af forventningen, hvorfor vi, gennem hjemmeside og sociale medier, gør alt hvad der er os muligt, for at afstemme dine forventninger til et besøg hos os.

Vores plads byder udover de basale faciliteter som servicebygninger (renoveret til sæson 2021), på legepladser og fantastisk natur. Der er fri WiFi opkobling (med de udfordringer der kan være med et sådan i perioder)), og derudover gider vi ikke tælle mønter, så bad er også inkluderet i prisen. 

Bar’ Hyggelig byder på fantastiske rammer, med mulighed for at nyde freden og roen mens livet går forbi, eller møde andre dejlige gæster til en snak over en kop kaffe eller måske en dejlig kold fadøl, et glas vin, en drink eller en is, mens børnene leger på de tilstødende legearealer.

Se alle faciliteter ved at klikke ind på de enkelte bokse herunder, og se vores lille fortælling og rundtur i pladsen her.


UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X