Campingfatter & Co

Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

CAMPINGFATTER & CO.
- BYDER VELKOMMEN

Når turen går til Djursland, er Auning Camping en naturskøn og rolig base for familien, hvor trivsel for ALLE er i højsædet, hvorfor vi arbejder med en god og åben dialog med alle vore gæster. Så uanset om du er sæsoncampist, nomade eller “bare” på besøg, så glæder vi os til at byde dig velkommen her på Auning Camping, og kan garantere at alle får samme gode gæsteservice.

Pladsen byder på utroligt naturskønne omgivelser og oplevelser ud over det sædvanlige. Og på “Djurslands Perle”, som er en hyggelig mindre plads drevet med hjertet, er du ikke kunde – men derimod en af vore mange dejlige gæster, som vi sætter meget stor pris på at betjene, ud fra princippet “det umulige klarer vi mens du venter, mens miraklerne tager lidt længere tid” og vi sætter en ære i at garantere at her altid er rent og pænt, og så er vor generelle livsfilosofi at;

INTET ER UMULIGT FOR DEN SOM BÆRER VILJEN I

Eller som én skrev i en meget dækkende artikel; “Auning Camping er ikke dannet ud fra et strømlinet koncept. Auning Camping er derimod en plads med sin helt egen charme. Det jeg så viste, at vedligeholdelsesstandarden er høj. Her er der tale om en plads, hvor “Campingfatter”, har lagt sjæl og arbejde i at skabe noget, som gæsterne kan bruge”

Vi ser frem til, at få muligheden for også at indfri dine forventninger til en hyggelig og dejlig campingtur på Djursland.

KH Campingfatter & Dreamteamet

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

INFORMATION

om pladsen

GÆSTERNE

giver deres vurdering

PRISER

på en hyggelig ferie

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

VEJRUDSIGTEN

i Auning

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X