Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

SERVICEBYGNING

Vi har med udgangen af sæson 2020 besluttet at de næste 7 måneders “ferie” skal bruges på en total renovering af den indvendige del af servicefaciliteterne (herre- og dameafdeling, samt køkken), samt etablering af et familierum- og en tilbygning af endnu et udekøkken på den eksisterende servicebygning.

NB. Familierum er alene et FAMILIEBADERUM (forbeholdt småbørnefamilier), hvor hele familien kan bade på en gang, og derved sikre bedre kapacitet i de normale bruserum i herre- og dame afdelingen. 

Vi er (i al beskedenhed) sikre på, at denne opdatering vil give en endnu bedre oplevelse af Danmarks måske hyggeligste campingplads ude i skoven midt i byen, der så vil være up to date med det 21. århundrede hele vejen rundt i det oplevelsesregister vi mener er camping (som før der gik industri i det).

Vi glæder os (helt vildt), til at vise jer vores opgraderede faciliteter.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Udsendes ca. 4 gange årligt

Du er nu tilmeldt vores nyhedsmail

Der skete en fejl i behandling af din forespørgsel. Prøv venligst igen

CAMP DJURSLAND - AUNING CAMPING vil nbruge de oplysninger, du angiver på denne nformular, til at være i kontakt med dig og til nat give opdateringer og markedsføring.nnSe vores privatlivspolitik her https://auningcamping.dk/privatlivspolitik/