Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

INFO & SHOP

Vi tilbyder en tidssvarende og hyggelig SHOP placeret sammen med INFO, og her kan du dagligt handle diverse fornødenheder til meget fornuftige priser.

Sortimentet består udover is, drikkevarer, chips, konfekture, morgenbrød mv. også af et husholdnings sortiment af tørkolonial, pålæg, og mejeriprodukter samt, i sommersæsonen et begrænset sortiment af pølser, frisk frugt og grøntsager.

Og selvfølgelig et nonfood sortiment bestående af legetøj, skumfodbolde (som er det eneste vi spiller med i pladsen), spil, grilltilbehør, samt et begrænset sortiment af campingartikler.

Butikken åbningstider er i sommersæsonen dagligt 8 – 12 samt 16 – 22 og i lavsæsonen begrænsede åbningstider (dog dagligt åben), men nærmere om disse tider her.

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.

Bagerbrød

Vi tilbyder et bredt udvalg af brød fra vores lokale bager. Brød skal dog bestilles i INFO & Shop senest 30 minutter før lukketid om aftenen, og er så pakket og klar fra 08.00 når INFO & Shop åbner.

Da vi gerne vil spare miljøet for en masse printet papir, så kan du herunder se udvalget, og du skriver så din bestilling (produkt & antal) på udleveret bagerpose og afleverer i INFO iht. ovenstående.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning