Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

OPLEV DJURSLAND

Naturen rundt omkring Auning Camping byder på et utal af muligheder for at udforske Djursland. Og det uanset om du er til kortere ture på standard cyklen, eller de mere udfordrende MTB spor eller de mange landevejsruter med mange højdemeter, eller hyggelige vandreture ud i naturen.

Vi har forskellige kortlagte ruter på Djursland, som vi kan anbefale indenfor de forskellige kategorier, og herunder kan du læse en af vore familiers oplevelse.

En dejlig forårsdag i Maj, efter Djurs Sommerland, besluttede vi os for at cykle en tur. Fint anlagte ruter i Porsbakkerne lige bagved campingpladsen. Ved indkørslen til pladsen går en lille sti som fører op til et T-kryds i skoven. Vi var Far, Filippa på 13, og Villum på 7. Her var det måske en fejl at tage vejen til højre og køre direkte til toppen, for kræfterne tærede hurtigt, og specielt mindstemanden var sat efter kort tid. Men tager man vejen til venstre, fører den ned til Gjesingvej, og 50 meter til højre oppe af vejen starter ruter i 3 forskellige niveauer. Da vi er absolut nybegyndere, valgte vi rute 1, som førte os op og ned, på tværs og tilbage gennem fine stier. Til tider krydsede vi de sværere ruter og erfarede at her var hop og andre forhindringer hvis man følte sig heldig 🙂 Vi havde en fantastisk sjov, udfordrende og for os, anderledes tur i naturen med skovræs og råger som heppede på os fra trætoppene.

Vi tager helt sikkert en tur igen næste gang vi besøger Auning Camping 🙂

 

Familien Holmstrøm, Solrød Strand

Vandreruter på Djursland

OPLEVELSER VED KYSTEN – Med en kyststrækning på 250 km er der nok at opleve på Djursland.

En lang række certificerede Blå Flag-strande garanterer gode og sikre forhold, hvor der er noget for enhver smag. Du kan både bade, snorkle, surfe og fiske. Naturen er mangfoldig med brede, familievenlige sandstrande, store klinter og ude i Kattegat inviterer naturperlen Anholt på eventyr. Kysten byder også på både vandre- og cykelruter, hvor der er lejrpladser med shelters flere steder undervejs. Eksempelvis kystruten Djurslandstien, hvor du kan vandre hele vejen rundt om Djursland fra færgelejet i Udbyhøj ti l Grenaa, igennem Mols og helt til Risskov i Aarhus.

Få inspiration til flere oplevelser på Djursland her og find særlige Outddor oplevelser fra Outdoor365 her

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.