Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

BAR' HYGGELIG

Pladsen byder på fantastisk hyggelige rammer i Bar’ Hyggelig, da vi har arrangeret dette på en måde der fastholder sjælen… Og så er den placeret strategisk ifm. vore lege og aktivitetsarealer.

Vore gæster benytter Bar’ Hyggelig, til alt lige fra at nyde en formiddagsforfriskning, eftermiddagskaffe, grillhygge om aftenen eller i det hele taget bare til at nyde sig selv, hinanden- og livet i hyggelige rammer. 

Vi har udviklet på udvalget i Bar’ Hyggelig, da vi har indgået en samarbejdsaftale med Pindstrup Pizza så det fremover vil være muligt for gæster i Bar’ Hyggelig at bestille, betale og få leveret lækre pizza, pizza sandwich, ruller, pita, salater, samt hjemmelavede burgere og grillretter.

Grillområdet kan benyttes (til medbragt mad) ved forudgående bestilling. Der betales kr. 35,00 Der vil så være en grill klar til dig, på et forud aftalt tidspunkt. Den efterfølgende rengøring af grill klarer vi også, så du alene skal koncentrere dig om at grille, mens du måske nyder en lille en fra baren.

Grill bestilles i INFO.

Åbningstider i Bar’ Hyggelig findes her. Og drikkevarerne her, er til priser hvor alle kan være med, hvorfor der selvfølgelig ikke er adgang med medbragte drikkevarer i- og omkring Bar’ Hyggelig. 

NB. Der forefindes ikke en separat TV/opholdsstue. TV er i forbindelse med Bar´ Hyggelig, og styres af Dreamteamet i baren.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

X