Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

BAR' HYGGELIG

Pladsen byder på fantastisk hyggelige rammer i Bar’ Hyggelig, da vi har arrangeret dette på en måde der fastholder sjælen… Og så er den placeret strategisk ifm. vore lege og aktivitetsarealer.

Vi tror på, at vore gæster nyder dette fristed, da priserne er “spiselige” og rammerne er super hyggelige. Og vore gæster benytter typisk Bar’ Hyggelig, til alt lige fra at nyde en formiddagsforfriskning, eftermiddagskaffe, grillhygge om aftenen eller i det hele taget bare til at nyde sig selv, hinanden- og livet i hyggelige rammer.  

Vi har igen til 2023 udviklet på udvalget i Bar’ Hyggeligså vi nu også kan servere GIN HASS, da der har været en del forespørgsel på dette, og vi har ligeledes (som varslet sidste år), været nødsaget til at regulere priserne en smule., hvilket vi håber på din forståelse for.

Det er desværre ikke længere muligt, at bestille pizza mv. til servering i Bar’ Hyggelig, da vores tidligere samarbejdspartner har meldt, at de grundet personalemangel ikke kan løfte opgaven, så vi går tilbage til alene at servere drikkevarer til fornuftige priser.

Grillområdet kan benyttes (til medbragt mad) ved forudgående bestilling. Der betales kr. 35,00 Der vil så være en grill klar til dig, på et forud aftalt tidspunkt. Den efterfølgende rengøring af grill klarer vi også, så du alene skal koncentrere dig om at grille, mens du måske nyder en lille en fra baren. 

Grill bestilles i INFO. (Det er IKKE muligt at bestille grill torsdag uge 29 grundet sommerfest).

Drikkevarerne her, er til priser hvor alle kan være med, hvorfor der selvfølgelig ikke er adgang med medbragte drikkevarer i- og omkring Bar’ Hyggelig.  

Se udvalget og priserne i baren her og åbningstider i Bar’ Hyggelig findes her.

NB. Der forefindes ikke en separat TV/opholdsstue. TV er i forbindelse med Bar´ Hyggelig, og styres af Dreamteamet i baren.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.