Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

LEJEBETINGELSER

Rejsebetingelser for køb af ophold på Auning Camping

Udbyder er Auning Camping, Reimersvej 13, 8963 Auning. CVR nr. 26788722.

Attraktionerne i området har åbent i det tidsrum rejsen finder sted, dog således at det er op til gæsten at informere sig om åbningstider og eventuelle lukkedage i tidsrummet. I pakken er ikke inkluderet nogen form for transport.

Guide til rejseforsikring kan ses her

Bestilling/Aftalens indgåelse

Bestilling foregår online på auningcamping.dk og bekræftes på skærmen og pr. e-mail. Herefter hæfter du som gæst for bestillingen og bekræfter samtidig de generelle betingelser, der gælder for det købte ophold. De i bestillingen angivne informationer/betingelser er en del af aftalen og bør derfor læses nøje igennem inden betaling foretages. 

Auning Camping har ret til at afvise en bestilling i tilfælde af indtastningsfejl eller systemfejl.

Ved uoverensstemmelse mellem lejer og Campingfatter mht. lejemålet gælder Dansk rets almindelige regler.

Rejsens pris

Opholdets pris omfatter samtlige i bestillingen nævnte ydelser incl. moms og evt. miljøgebyrer. Ved ophold på godkendte campingpladser, skal gæsten være i besiddelse af et gyldigt ID

Almindelige lejebetingelser

Auning Camping indestår for rigtigheden af beskrivelsen af enheden.

Lejemålet gælder alene for de i bookingen tilmeldte personer.

Alle udlejningsenheder er udstyret med alt til det antal personer der kan være i enheden (dog medbringes sengelinned, håndklæder og viskestykke eller der lejes linnedpakke. Se enhedernes inventarliste på auningcamping.dk

Auning Camping påtager sig intet ansvar for pludselig opståede skader på enheden, men vil drage omsorg for at skaden udbedres hurtigst muligt.

Auning Camping påtager intet ansvar i forbindelse med evt. forekomst af insekter (myrer, ørentviste mv.).

Som lejer er du ansvarlig for det lejede og erstatningspligtig for evt. skader forvoldt på enheden eller inventaret i lejeperioden. Evt. skader skal straks oplyses til Campingfatter eller i INFO.

Ankomst fra klokken 16.00 Ved fraflytning skal enheden afleveres i tidsrummet 8.30 – 10.00 i samme ryddelige stand som modtaget ved overtagelsen, og evt. linnedpakke medbringes til INFO sammen med adgangskort ved klarmelding. Aflevering af udlejningsenheder/inventar kontrolleres af Auning Camping før tilbagebetaling af afleveringsdepositum (DKK 500,00) der betales for alle udlejningsenheder ved ankomst.

Dyr og rygning

Dyr er ikke tilladt i vore udlejningstelte og campingvogne (dog tilladt i forteltet), og ikke i vore bygninger.

Rygning er ikke tilladt indendørs i udlejningsenheder (ej heller i forteltet), samt i nogen bygninger.

Brud på reglerne for rygning medfører som minimum et gebyr på kr. 1.500,00 

Betaling

Hele opholdet betales online via en sikker forbindelse ved bestilling.

Annulleres/ændres et lejemål senest 2 måneder før lejeperiodens påbegyndelse, tilbageføres det betalte beløb fratrukket et ekspeditionsgebyr på 10 % af pakkens samlede pris (Dog minimum kr. 500,-).

Ved annullering/ændring senere end 2 måneder før lejeperiodens påbegyndelse, men tidligere end 14 dage før lejeperiodens påbegyndelse, tilbageføres det betalte beløb fratrukket et ekspeditionsgebyr på 50 % af pakkens samlede pris (Dog minimum kr. 500,-).

Ved annullering/ændring senere end 14 dage før lejeperiodens påbegyndelse, mistes det indbetalte beløb, da der i pakken ikke er indeholdt afbestillingsforsikring, så ønskes dette sammen med forsikring mod pludselig opstået sygdom, skal du tegne dette andetsteds.

Annullering/ændring anses at have fundet sted fra det tidspunkt, den skriftligt er kommet Auning Camping i hænde og kvittering herfor er modtaget.

Voucher og entrébilletter

Eventuelle entrébilletter udleveres ved ankomst og, så de fysisk kan afleveres ved indgang på attraktionen. Pakkerne kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Personlige data

Ved accept af købebetingelser, erklærer gæsten sig indforstået med, at data vedrørende købet må anvendes til statistisk brug hos udbyderen. Data vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, eller på nogen måde anvendes i markedsføringsøjemed.

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

CAMPINGFATTER & CO.

Byder dig velkommen

GÆSTERNE

giver deres vurdering

SIKKERHED

Ude i skoven - midt i byen

VEJLEDNING

til en hyggelig ferie

ANBEFALINGER

til ting du bare skal opleve

ÅBNINGSTIDER

i INFO & SHOP

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.