Tilbud i øvrigtLæs op | Print

DET ER IKKE TIL AT SE DET…  

MEN Danmarks måske hyggeligste campingplads “Ude i skoven – midt i byen” fylder 60 år den 15. april 2020

På selve dagen er sæsonen endnu ikke startet her, men vi holder Åbent Hus i tidsrummet 15.00 – 18.00 hvor vi byder på kaffe og kage, og så tager vi ellers revance i weekenden 1. – 3. maj 2020 (når vi starter sæsonen), for der inviterer vi til vanvittig fødselsdagshygge.

Vi tilbyder nemlig weekenden 1. – 3. maj 2020 én enhedsplads inkl. Personer til KUN kr. 60,00 per dag ekskl. El tilslutning- og forbrug pr. måler.

 

NB. Vi har også lavet en vanvittigt tilbud på vore teltvogne denne weekend, så disse kan lejes inkl. personer 1. – 3. maj til KUN kr. 360,00 for perioden (ekskl. forbrug).

Tilbud kan kun bookes ONLINE

 

HENT VORES APP OG…  

Optjen gratis overnatninger, samt benyt vores 3 for 2 INTROTILBUD (hvis ikke du har besøgt os de seneste 3 år).

HENT APP HER

 

ER DU IKKE TIL ET LÆNGEREVARENDE FORHOLD …

MEN heller ikke til sådan en enkelt nat, så har vi besluttet, også i 2020 at tilbyde 10 stk. “GRATIS” Forårs- og eller efterårspladser.

“GRATIS” Forårs- og eller efterårsplads er for dig, der ønsker at have vognen stående i perioden 1.5. – 28.6.2020. og- eller 3.8. – 13.9.2020 og alene betale el med kr. 10,- plus forbrug pr. måler, samt overnatningsgebyr pr. person for de dage hvor der overnattes… Bookes efter først til mølle princippet via mail … …

NB. Der opkræves ved booking kr. 1.000,00 og dette beløb henstår så som garanti for at man ankommer og efterfølgende benyttes det som acontobetaling af overnatninger. Man melder således sin ankomst i INFO hver gang man kommer ud for at overnatte, og der afregnes overnatninger, el tilslutning- og elforbrug pr. ophold inden man forlader pladsen.

 

SPAR TID OG PENGE VED ONLINE BOOKING… 

Da vi hylder “Noget for noget” princippet, og gerne gi’r noget for ekstra tid til at yde service til gæsterne her på pladsen, kan du ved at booke Online på auningcamping.dk tilkøbe rabatterede billetter til Djurs Sommerland … Vi betaler evt. kreditkortgebyr og giver gratis adgang til Auning badet

 

KOM OG OPLEV STEMNINGEN HER…  Du behøver ikke være medlem af DCU, FDM, DK Camping klub, Back to nature, DCK eller lignende brugerorganisationer, eller for den sags skyld have et campingpas eller købe rabatkort hos hverken ACSI, ADAC eller andre, for at få den bedste overnatningspris, for her overnatter alle til samme fair pris

 

Rabatter kan ikke kombineres mellem de forskellige tilbud.