Danmarks måske hyggeligste

Spar tid og penge, beregn og ...

FACILITETER

Klassificering med stjerner fortæller intet om pladsens herlighedsværdi, kvalitet og endnu mindre om atmosfæren og hyggen …

Kvalitet og oplevelsen af kvalitet afhænger nemlig af øjet der ser, og oplevelsen afhænger af forventningen, hvorfor vi, gennem hjemmeside og sociale medier, gør alt hvad der er os muligt, for at afstemme dine forventninger til et besøg hos os.

Vores plads byder udover de basale faciliteter som servicebygninger (renoveret senest til sæson 2022), på legepladser og fantastisk natur. Der er fri WiFi opkobling, og derudover gider vi ikke tælle mønter, så bad og varmt vand i køkkenet er også inkluderet i prisen, men bedes brugt med omtanke. 

Bar’ Hyggelig byder på fantastiske rammer, med mulighed for at nyde freden og roen mens livet går forbi, eller møde andre dejlige gæster til en snak over en kop kaffe eller måske en dejlig kold fadøl, et glas vin, en drink eller en is, mens børnene leger på de tilstødende legearealer.

Se alle faciliteter ved at klikke ind på de enkelte bokse herunder, og se vores lille fortælling og rundtur i pladsen her.

 

UDE I SKOVEN
MIDT I BYEN

“Auning Camping er ikke dannet ud fra et strømlinet koncept. Auning Camping er derimod en plads med sin helt egen charme. Det jeg så viste, at vedligeholdelsesstandarden er høj. Her er der tale om en plads, hvor “Campingfatter”, har lagt sjæl og arbejde i at skabe noget, som gæsterne kan bruge”

Udtalt af journalist tilbage i 2016 og Campingfatter har fortsat denne strategi, som du tydeligt kan se- og mærke.

CAMP DJURSLAND
- Auning Camping

Reimersvej 13
DK-8963 Auning

NYHEDSMAIL

Få eksklusive tilbud mv.