• CreditCards-Frontpage3

ONLINE BookingLæs op | Print

FIND DIN ORANGE PRIS – KLIK PÅ TELTET 

MSR_Remote_3_Tent[1470x849]

Husk vi har ikke kunstigt høje bruttopriser, hvorpå vi yder rabat afhængig af diverse medlemskaber eller rabatkort, men i stedet samme fair nettopris til alle :-)

Da vi hylder “Noget for noget” princippet, og gerne gi’r noget for ekstra tid til at yde godt værtskab til gæsterne her på pladsen, kan du ved at booke online på auningcamping.dk tilkøbe rabatterede billetter til Djurs Sommerland, samt spare kreditkortgebyr og ikke mindst få gratis adgang til Auning badet

Slutrengøring på vore udlejningsenheder kan tilkøbes  og vi tilbyder 20 % rabat ved at bestille dette online. Bestilt slutrengøring afregnes sammen med afleveringsdepositum på kr. 500,- ved ankomst. Eventuelle husdyr bedes anført i kommentarfeltet sammen med eventuelle andre beskeder til os.

Da vi gerne vil tilgodese så mange af vore gæsters ønsker som muligt, og samtidig skabe plads til så mange af jer som muligt, forbeholder vi os retten til at flytte en reservation til en tilsvarende enhed. Og vore generelle handels/lejebetingelser findes her

OBS… Stationære campingvogne og komforthytte kan i perioden fra lørdag uge 27 til lørdag uge 31 alene lejes på ugebasis med ankomst lørdag. Så for disse enheder skal ankomstdato sættes til lørdag uge 27, lørdag uge 28, lørdag uge 29 eller lørdag uge 30 !!!

NB. Kommer den ønskede enhedstype IKKE frem i søgningen, er den optaget i den forspurgte periode, hvorfor du så med fordel kan søge en dag ad gangen, for at se om der skulle være et ledigt alternativ der passer dig!

Vejledning til online booking kan ses herunder …