• CreditCards-Frontpage3

ONLINE BookingLæs op | Print

BEREGN OG BOOK ONLINE MED FORDELE

Og husk vi har ikke kunstigt høje bruttopriser, der rabatteres afhængig af diverse medlemskaber eller rabatkort, men i stedet samme lave nettopris til alle, og derudover en masse online fordele, som du kan læse mere om her :-)

Slutrengøring kan tilkøbes  og vi tilbyder 20 % rabat ved at bestille dette online. Bestilt slutrengøring afregnes sammen med afleveringsdepositum på kr. 500,- ved ankomst. Eventuelle husdyr bedes anført i kommentarfeltet sammen med eventuelle andre beskeder til os.

Da vi gerne vil tilgodese så mange af vore gæsters ønsker som muligt, og samtidig skabe plads til så mange af jer som muligt, forbeholder vi os retten til at flytte en reservation til en tilsvarende enhed. Og vore generelle handels/lejebetingelser findes her

OBS… Stationære campingvogne og komforthytte kan i perioden fra lørdag uge 27 til lørdag uge 31 alene lejes på ugebasis med ankomst lørdag. Så for disse enheder skal ankomstdato sættes til lørdag uge 27, lørdag uge 28, lørdag uge 29 eller lørdag uge 30 !!!

NB. Kommer den ønskede enhedstype IKKE frem i søgningen, er den optaget i den forspurgte periode, hvorfor du så med fordel kan søge en dag ad gangen, for at se om der skulle være et ledigt alternativ der passer dig!

Skærmbillede 2016-03-23 20.13.20