• cof

FaciliteterLæs op | Print

Kategorisering med stjerner fortæller intet om en plads herlighedsværdi… …

Vores plads byder udover de basale faciliteter som servicebygninger (renoveret til sæson 2015), legepladser og fantastisk natur, på GRATIS WiFi opkobling i pladsen, en rigtig hyggelige opholdsfaciliteter indeholdende TV stue, samt en stor overdækket terrasse hvor der er virkelig hyggelige rammer for at møde andre dejlige gæster til en snak over en kop kaffe eller måske en dejlig kold fadøl, et glas vin, eller en is.

Det er også her vi tit og ofte mødes henover sæsonen til grillhygge/fællesspisning.

Se uddybende beskrivelser og billeder af faciliteterne via navigationen til venstre. Og du kan se vores kvalitetsvurdering herunder.

Kvalitetsvurdering… …

Campingrådets konsulenter vurderer hvert år campingpladsernes kvalitet indenfor følgende 3 områder: Bygninger, arealer og faciliteter. Indenfor de enkelte områder, er bl.a. kvaliteten af vedligeholdelsen, rengøringen, materialevalget og den håndværksmæssige udførelse blevet vurderet.

Kvalitetsvurderingen vises i et søjlediagram, hvor kvaliteten af bygningerne udtrykkes i højden af den blå søjle, kvaliteten af arealet udtrykkes i højden af den grønne søjle, og kvaliteten af faciliteterne udtrykkes i højden af den røde søjle. Jo større den blå, den grønne og den røde søjle er, des bedre er kvaliteten.

Størrelsen af de hvide stykker viser hvad pladsen mangler i kvalitet indenfor henholdsvis bygninger, arealer og faciliteter. Hvis en campingplads har fået maksimal kvalitet indenfor f.eks. bygninger vil der ikke være et hvidt stykke ovenover den blå søjle.

2-5 stjernede campingpladser har en 4. søjle, som viser om campingpladsen har gennemgået de obligatoriske brand- og førstehjælpskurser, og dermed har styr på sikkerheden. Hvis pladsen ikke har gennemført begge obligatoriske kurser, har pladsen ikke en fuld gul søjle, hvilket indikerer manglende sikkerhed i brandbekæmpelse og førstehjælp eller at der er tale om en ny lejrchef.

 

 

2016 DK S2